De vloot Start2Boat boottransporten

Start2Boat boottransporten

 

Een exclusief partnership leidt tot een nieuw concept in de recreatieve watersport.

Start2boat is ontstaan uit de motiverende inspiratie van vier partners die elk hun actieve sporen al hebben verdiend in de waterwereld. Eenerzijds in het geven van opleidingen, anderzijds in het verzorgen van charters. Wij bundelen onze expertise, kennis, middelen en ervaringen, en kunnen zo vanuit deze nieuwe organisatie een uitgebreid gamma aan opleidingen en dienstverlening aanbieden. Transport van boten, zowel over land als via het water, is een van de vier pijlers van ons bedrijf. En dit binnen heel Europa! De samenwerking sluit uitstekend aan bij de groeiambities van alle partners en hun betrachting om de komende jaren een dominantere marktpositie in te nemen. Dit alles, om de beginnende waterliefhebber te begeleiden in het hele traject, van het behalen van het stuurbrevet tot eventueel zelfs aankoop van een boot. Door onze belangeloze inzet, doorgedreven passie voor de watersport en de diversiteit aan boten en lokalen in eigen beheer, garanderen wij u de meest professionele opleidingen aan concurrentiele prijzen.

Heel graag tot ziens op het water,

Het Start2Boat team,

 

 

 

 

 

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiƫle compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 478 314 322
Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

Krommehamlaan 32,
Belgiƫ,
btw nr: BE0647988308