De vloot Start2Boat boottransporten

Start2Boat boottransporten tot 2500 kg:

 

Wij vervoeren uw boot.

Bij Start2Boat nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat we de verwachtingen en behoeften van onze klanten begrijpen. Ons doel is om elke opdracht eenvoudig met duidelijke prijsinformatie te maken en ervoor te zorgen dat elke levering professioneel wordt uitgevoerd. Start2Boat heeft samen met haar founding partner Transport Smolders reeds 3 generaties ervaring. Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring en kwalificaties om een ​​deel van ons team te worden.

Start2Boat levert uw schip vanuit elke locatie waar ook binnen Europa, op een nauwkeurige, professionele en veilige manier. We leveren uw jacht in uitstekende conditie af op de bestemming van uw keuze.

Wij begrijpen hoe kostbaar uw schip is voor u. We zullen haar dan ook met de grootste zorg behandelen. Onze gekwalificeerde chauffeur zal u hierin op een zeer professionele manier bijstaan.

 

Waarom voor Start2Boat kiezen?

Het is belangrijk dat u voor een betrouwbare partij kiest als het over het transporteren van uw waardevolle boot gaat. Wij zijn zelf watersporters en begrijpen wij uw noden. Start2Boat voldoet 100% aan de wettelijke eisen voor het transporteren van goederen voor derden over de weg.

 

Welke boten kunnen wij transporteren per 4x4?

Onze custom VanClaes trailer is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van diverse types van boten met een maximaal gewicht van 2500 kg, 10m lang en 2,5m breed.

  • Motorboten
  • Speedboten
  • RIB's
  • Zeilboten
  • Motorboten met diepe kiel
  • Sloepen

 

Vergelijken:

Het is goed om verschillende partijen te vergelijken. Controleer steeds of de transporteur waar u een offerte aanvraagt in orde is met onderstaande items. Het zou een ramp zijn als er tijdens het transport iets mis gaat met uw boot en de transporteur niet in orde blijkt te zijn. Verzekeringsmaatschappijen zullen zich terug trekken en het is bijgevolg maar de vraag of u schadeloos gesteld gaat worden.

 

Vervoersvergunning:

 

Iedereen die goederen, hetzij boten, voor derden vervoerd over de weg moet beschikken over een vervoervergunning. Of dit transport nu per vrachtwagen, bestelwagen of 4x4 gebeurd maakt niet uit. Een transporteur kan enkel een vervoervergunning bekomen als hij beschikt over een vakbekwaamheid transport en een betrouwbaar persoon is. Per voertuig dat op de weg gebracht wordt moet de transporteur een borgstelling plaatsen bij de overheid van ten minste 5000€. Onze Dodge Ram beschikt uiteraard over een vervoervergunning. U kan dit zelf checken op de website van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit.

Onze Dodge Ram met nummerplaat 1-AZP-035 heeft als vervoervergunning het nummer 52550

Tachograaf:

 

Iedereen die goederen, hetzij boten, voor derden vervoerd over de weg moet zich aan de rij- en rusttijden wetgeving houden en bijgevolg beschikken over een tachograaf. Of dit transport nu per vrachtwagen, bestelwagen of 4x4 gebeurd maakt niet uit. Onze Dodge Ram is uitgerust met een tachograaf die de rij- en rusttijden van onze chauffeur registreerd. Zo dragen wij bij aan de verkeersveiligheid

Verzekering:

 

Omdat wij beschikken over de nodige vergunningen zijn alle transporten steeds gedekt onder het CMR verdrag. Dit wil zeggen dat uw boot voor maximum 11,60€ per kg gedekt is. Is uw boot meer waard dan kan u via ons eenvoudig en tegen voordelig tarrief een ALL-Risk verzekering afsluiten. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 478 314 322
Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

Krommehamlaan 32,
België,
btw nr: BE0647988308