De vloot Start2Boat boottransporten

Start2Boat boottransporten via het water

 

Wij vervoeren uw boot op eigen kiel.

Bij START2BOAT nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat we de verwachtingen en behoeften van onze klanten begrijpen. Ons doel is om elke opdracht eenvoudig met duidelijke prijsinformatie te maken en ervoor te zorgen dat elke levering professioneel wordt uitgevoerd. START2BOAT schippers hebben zeer uitgebreide ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring, kwalificaties en proefvaarten om een ​​deel van het START2BOAT team te worden.

START2BOAT levert uw schip vanuit elke locatie waar ook ter wereld, op een nauwkeurige, professionele en veilige manier. We leveren uw jacht in uitstekende conditie af op de bestemming van uw keuze.

Wij begrijpen hoe kostbaar uw schip is voor u. We zullen haar dan ook met de grootste zorg behandelen. Onze gekwalificeerde bemanning zal u hierin op een zeer professionele manier bijstaan.

Neem zeker contact met ons op zodat we uw wensen ter harte kunnen nemen..

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 478 314 322
Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

Krommehamlaan 32,
België,
btw nr: BE0647988308