thumb2

Dit jaar krijgt de wetgeving pleziervaart een grondige update. Dit zijn alvast de belangrijkste wijzigingen.

Lees verder
thumb2

Dit jaar krijgt de wetgeving pleziervaart een grondige update. Administratieve vereenvoudiging, responsabilisering van de pleziervaarder en verbetering van de veiligheid staan centraal in deze herziening die werd voorbereid in overleg met de sector. Het Federaal Overlegplatform Pleziervaart speelde hierin een belangrijke rol. De nieuwe wetgeving zal tegen de zomer in voege treden. Gepaste overgangsmaatregelen worden voorzien.

Lees verder
thumb2

Op zaterdag 11 februari vond de conferentie plaats op de Belgian Boat Show betreffende de herziening van de gangbare reglementering voor de pleziervaart. Deze wetgeving stamt nog uit begin van de vorige eeuw (1920-1930,1950-1970) en is bijgevolg dringend aan modernisering toe. Onder impuls van Staatssecretaris Philip De Backer en het Federaal Overlegplatform Pleziervaart zullen er vanaf januari 2018 belangrijke wijzigingen worden doorgevoerd.

Lees verder

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiƫle compensatie.

Contact Details


Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

Krommehamlaan 32,
9031 Drongen,
Belgiƫ,
btw nr: BE0647988308