Start2Sail's info

 

Het zeiljacht te Nieuwpoort is een Zweedse Scanmar 35

Met haar lengte van 11 meter, diepgang van 1,80m en haar breedte van ruim 3,30 meter, maakt ze een zeer rustige beweging op zee.
Van dit pareltje zijn er maar 100 gerealiseerd. Het jacht is gebouwd met een ballastratio van 42%, wat haar perfect doet stand houden in een wedstrijd.

Het jacht is een center cockpit, gemaakt om de oceaan over te steken. Veel Scanmars zijn terug te vinden in de USA en Canada. Ze bereiken hun bestemming na de overtocht vanuit Zweden.
Dit schip heeft het label van de Zweedse scheepvaartautoriteiten. Het kan een volledige grounding aan zes knopen aan, zonder dat er vitale delen geraakt worden.

Bovendeks staat het stuurwiel, inclusief alle instrumenten en kaartploter, centraal in de diepe kuip. Aan dek hebben we een grootzeil met 3 reven en een rolgenua.
Er is een spriet voorzien om een gennaker aan te voeren en er is eveneens een spi aan boord.

Het benedendek voorziet een kaartentafel en een digitaal navigatieprogramma. Voor uw comfort is er een ruim ingerichte keuken en een carré die plaats biedt voor zes personen om te eten of te relaxen.
Er zijn twee kooien met elk twee slaapplaatsen (en nieuwe matrassen).
De motor is een Volvo Penta 2030B, 29 PK.

Jouw ideale zeiljacht voor onze 2- daagse belevingstochten of de 6- daagse Intensive Sail Experience.

 

Zelf Start2Sail partner worden?

Als partner van Start2Sail geniet je van een aantal bijzondere voordelen. Contacteer ons voor meer info.

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 478 314 322
Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

9 provincieslaan 16 bus 15,
1083 Ganshoren,
België,
btw nr: BE0647988308